Inici BENICARLÓ Les obres d’adaptació del local del Tossal de les Figueres de Benicarló...

Les obres d’adaptació del local del Tossal de les Figueres de Benicarló adjudicades

241

Els treballs s’han adjudicat per un import de 119.088,20 euros (IVA inclòs). El termini previst per a l’execució de les obres és de quatre mesos.

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat les obres d’adaptació del local del carrer del Tossal de les Figueres a l’empresa Construcciones Rafael Zarzoso S. L. per un import de 119.088,20 euros (IVA inclòs). L’objectiu d’aquestes actuacions és condicionar l’espai per tal que en un futur albergue activitats culturals i servisca com un dels aularis de la Universitat Popular, concretament per als cursos de Restauració i de Dibuix i Pintura.

L’espai, de titularitat municipal, compta amb 380 metres quadrats de superfície útil, però actualment es troba sense acabar. Amb aquestes actuacions es pretén dotar el local de totes les característiques necessàries per a poder dur a terme les activitats culturals.

En concret, s’habilitaran set sales, dos d’elles amb una major alçària que la resta per tal de permetre el treball amb peces voluminoses. També s’adaptarà un espai que servirà com a magatzem de neteja, a més de la construcció dels lavabos. A banda, es construirà una rampa a l’entrada que permetrà l’accés universal.

El termini previst per a l’execució de les obres és de quatre mesos

Article anteriorLa falla El Caduf visita el taller de Palacio i Serra
Article següentLa Salzadella celebra Sant Blai