Inici COMARQUES Les nevades obliguen als bombers a netejar les carreteres de l’interior

Les nevades obliguen als bombers a netejar les carreteres de l’interior

277

El Consorci Provicial de Bombers de la Diputació de Castelló manté activat tot el seu dispositiu de nevades, distribuït per tota la província de Castelló, on la passada matinada s’han produït nevades notables en tot l’interior. El dispositiu inclou, entre altres recursos, vint màquines llevaneu, deu vehicles saler, 250 tones de sal i gairebé 200 efectius diaris. També recursos de rescat en neu com a moto de rescat i ATV per als punts més inaccessibles.

Encara que ha nevat de manera generalitzada, les majors complicacions s’estan registrant en la zona dels Ports i la Tinença, amb gruixos d’entre 20 i 30 cm.

Els efectius de bombers estan realitzant neteja de vials en totes les rutes que el Consorci té assignades, obrint carreteres i accessos a municipis. Està previst que al llarg del dia es tornin a repassar aquestes rutes.

A més, s’han atès ja diversos rescats de conductors que havien sofert sortides de via amb els seus vehicles, encara que cap ha revestit gravetat.

Segons les previsions, durant les pròximes hores remetria el risc de nevades però no així el de baixes temperatures i formació de plaques de gel, per la qual cosa des del departament de Bombers de Diputació de Castelló es continuaria treballant en les carreteres en l’esplai de sal, i es continua sol·licitant molta precaució a tots els conductors.