Inici BENICARLÓ “Les Misérables’” arriba a Benicarló

“Les Misérables’” arriba a Benicarló

556

10 de novembre amb la Coral Polifònica Benicarlanda

Leroy Ariza, president de la Coral Polifònica Benicarlanda, era l’encarregat de presentar divendres 13 d’octubre la nova aposta teatral i musical per a la tardor de l’entitat: les representacions de l’obra ‘Les Misérables’ de Víctor Hugo, els dies 10, 11, 12, 17, 18 i 19 de novembre a l’Auditori Pedro Mercader de la ciutat.

És un treball de més d’un any, que compta amb la implicació de tots els membres de la Coral, no sols els que canten, sinó també de les seues famílies”, apuntava Ariza, qui també presentà el director musical de l’obra, David Rubiera, i la directora escènica, Núria Sánchez. Rubiera, director de la CPB, explicava que “presentem un projecte molt ambició, amb molta il·lusió; el treball de tot un any”. La Coral comptarà amb la participació d’una orquestra creada expressament per a la representació de ‘Les Miserables’, i també de les corals Kylix i Petiquillo. “Tindrem entre 70 i 80 persones a sobre l’escenari”, afirmava Rubiera, que dirigirà a nivell musical l’orquestra i els cors. El musical, compost per Claude Michel Schonberg en 1980, “és un dels més representants arreu del món”, explicava el director, “amb algunes cançons que ja són un clàssic”.

De la seva banda, Sánchez serà l’encarregada de coordinar l’extens nombre de coralistes que actuaran en l’obra. “És molta gent la que surt a l’obra, els coralistes i els actors, és un musical que l’hem fet nosaltres”, apuntava la directora, que explicava que “a nivell escènic, és una mescla del musical i la pel·lícula, hem agafat el millor de les dues”. Però també advertia que les condicions de l’Auditori han jugat en contra d’una composició de l’escena “difícil, amb molts elements que no es poden plasmar a este Auditori”. “Amb tot, (…) espero que agrade, el treball ha estat molt dur, vam fer un càsting per vore veus i hi ha molta gent de fora la Coral que s’ha animat a participar en este espectacle, la gent s’ha implicat”, apuntava Sánchez. “Com ha dit David, ho emplenarem”, afirmava la directora respecte a l’aforament de l’Auditori.

Els horaris de les representacions seran els divendres i dissabtes a les 22:00 hores, i diumenge a les 18:00 hores. La venda d’entrades, a partir del 20 d’octubre al Centre Òptic Eva Marín.

Article anteriorfotogaleria 3a Carrera Solidaria Sant Jordi
Article següentNou Barri presenta els esbossos de les seues falles 2018