Inici VINARÒS L’empresa que gestiona els residus sancionada per l’Ajuntament de Vinaròs

L’empresa que gestiona els residus sancionada per l’Ajuntament de Vinaròs

424

Es tracta d’una sanció econòmica de 158.000€ per l’avaria dels contenidors soterrats

L’Ajuntament ha interposat una sanció econòmica a l’empresa Acciona Servicios Urbanos després d’obrir un expedient sancionador per la lentitud en la reparació de les illes de contenidors soterrats que es van avariar amb l’episodi de fortes pluges de l’octubre del 2018.

Les illes malmeses van ser les que hi ha ubicades al carrer de Sant Francesc, carrer de la Mare de Déu dels Socors, carrer de les Ànimes, plaça de Sant Valent i avinguda del Cantàbric. Les avaries es van produir per la gran la quantitat de pluja que va caure, que va afectar a les centrals elèctriques de les illes de contenidors. Aquesta situació va ocasionar un conflicte entre l’Ajuntament i l’empresa, per la responsabilitat de qui hauria de realitzar la reparació d’aquestes. La discrepància, va donar lloc a diversos requeriments i finalment es va obrir el requeriment d’expedient sancionador, que ha suposat una multa econòmica de 158.000€. Les illes van ser reparades en la tardor de l’any 2019.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha comentat que “aquest pagament, és la finalització de l’expedient sancionador que es va obrir fa més d’un any”. Segons afegia, la feina realitzada pel departament de contractació amb els tècnics encarregats del contracte, sempre basant-se amb les clàusules acordades, justificaven que la reparació de les illes de contenidors soterrats l’havia d’assumir l’empresa gestora, tal com s’especifica en el contracte de concessió el servei de recollida de residus del municipi.

Article anteriorBenicarló comunica que el brot del Centre Geriàtric evoluciona favorablement
Article següentVisita al Club Nàutic de Vinaròs