Inici BENICARLÓ L’Auditori Pedro Mercader millora les instal·lacions

L’Auditori Pedro Mercader millora les instal·lacions

449

La Brigada d’Obres i Serveis ha dut a terme alguns treballs de millora en l’Auditori Pedro Mercader. En concret, s’ha substituït la rampa central de fusta per una de formigó, s’ha renovat la pintura i s’ha canviat la il·luminació.

L’Auditori de Benicarló ja disposa de les millores necessàries per a obrir les seues portes a la programació de tardor i hivern. Durant el mes d’octubre, la Brigada d’Obres i Serveis ha estat realitzant diversos treballs que s’emmarquen dins d’una primera fase d’actuació per a la renovació d’aquesta seu. Per tal motiu, l’edifici ha estat tancat al públic durant tot el mes.

Amb les obres de manteniment i millora, s’ha substituït la rampa central de fusta per una de formigó i s’ha pintat la caixa escènica, així com els lavabos i el hall d’entrada.

D’altra banda, s’ha tingut molt en compte la il·luminació de tot el recinte i per tal motiu s’ha emfatitzat la il·luminació als lavabos, al hall d’entrada, a l’interior de la sala i als passadissos de les butaques. «D’aquesta manera —ha remarcat Ilde Añó, regidor d’Obres i Serveis—, serà possible que el públic accedisca a la sala sense cap problema, encara que les llums generals estiguen tancades». També s’ha repassat el cablejat de la il·luminació de l’escenari i s’ha reforçat amb llum de treball la caixa escènica, tot amb tecnologia led.

Josep Barberà, regidor de Cultura, ha volgut agrair als treballadors de la Brigada d’Obres i Serveis perquè «a causa de les últimes pluges, han hagut de treballar a contrarellotge per tindre-ho tot enllestit per a la programació de novembre». Ambdós regidors han coincidit en explicar que pròximament els treballs de millora continuaran en una segona fase en la qual es preveu el canvi de butaques i l’ampliació de camerinos i vestidors, entre d’altres millores.