Inici BENICARLÓ L’atleta vinarossenca Rosa Gilabert segona absoluta i guanyadora de la seua categoria...

L’atleta vinarossenca Rosa Gilabert segona absoluta i guanyadora de la seua categoria en el VIII Circuit de Curses Populars de Benicarló

807

L’Ajuntament de Benicarló va homenatjar el divendres de la setmana passada als corredors que van participar en el VIII Circuit de Curses Populars 2023-2024 en un emotiu acte celebrat en l’Edifici Gòtico de Benicarló.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdà, el regidor d’Esports, Enrique Besalduch i el president del club Gerardo Serrat van ser els encarregats d’entregar els reconeixements a l’atleta vinarossenca del CABM Rosa Gilabert
Pels seus assoliments en el circuit com a segona guanyadora en la classificació absoluta i primera classificada en la seua categoria.

El circuit va estar format per 4 proves: el Cross Popular, el Run&Bike, la Sant Silvestre benicarlanda i la Mitja Marató de la Carxofa.