Inici BENICARLÓ Lara Pitarch i Ailín Núñez guanyen el Concurs de Primavera de Dibuix...

Lara Pitarch i Ailín Núñez guanyen el Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura

73

Lara Pitarch Querol, en la categoria de majors de 18 anys, i Ailín Núñez López en la categoria de menors de 18 anys, han estat els guanyadors. L’exposició amb totes les obres participants es podrà visitar al Mucbe fins al 9 de juny

El Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura, una de les cites més esperades de l’any entre els artistes locals, ja té guanyadors. Així es va donar a conéixer divendres passat al Mucbe en un acte presidit per la regidora de Cultura, María Teresa Pellicer, que va comptar amb la presència de tots els guardonats.

D’entre totes les obres presentades, Lara Pitarch Querol ha sigut la guanyadora en la categoria A (majors de 18 anys), amb l’obra ‘Corpórea’, mentre que el segon i el tercer premi han estat per a Olga Davó Alonso (amb ‘Exitus’) i Irene Furió Añón (per ‘Oaxaca’).

Pel que fa a la categoria B (menors de 18 anys) la guanyadora ha estat Ailín Núñez López, per l’obra ‘El caer de los pétalos’. El segon premi ha estat per a David Crantea amb ‘Pequod en busca del feroce Moby Dick’ i el tercer per a Enma Barea López per l’obra ‘Colores’.

Les sis obres guanyadores, així com les de les resta de participants en el concurs es podran visitar al Mucbe fins al 9 de juny.