Inici PREMSA VALENCIANA L’Ajuntament instal·la càmeres de videovigilància als polígons industrials

L’Ajuntament instal·la càmeres de videovigilància als polígons industrials

221

En total es tracta de 13 aparells distribuïts entre el Portal del Mediterrani, Capçades, Planes Altes i Carretera d’Ulldecona amb una cobertura de 865.444 m2

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidora d’Innovació Digital, continua amb les feines de millora i modernització dels polígons industrials del municipi per tal d’oferir uns serveis de qualitat a les empreses que hi ha establertes. En aquesta ocasió, s’han instal·lat càmeres de videovigilància per a millorar la seguretat dels polígons, en concret, quatre al Portal de Mediterrani i tres a les Capçades, Carretera d’Ulldecona i Planes Altes. Cal destacar que la Policia Local és l’encarregada de visualitzar les imatges a través d’un centre unificat.

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “es tracta d’una eina de vigilància per oferir una major seguretat a les empreses instal·lades en els diferents polígons, unes millores que complementen les condicions i serveis de competitivitat de les empreses, així també com dels polígons industrials per atraure nou teixit empresarial”.

D’altra banda, el regidor assenyalava que aquesta acció s’emmarca en el projecte de millora dels polígons que té com a finalitat impulsar la competitivitat, per atreure noves empreses i millorar els serveis a les que ja estan instal·lades a través de les TIC i de l’economia del coneixement.

En aquest sentit, Romero ha detallat que es treballa amb altres projectes com la instal·lació de lluminàries més eficients, la implantació d’un sistema d’analítica de vídeo per al reconeixement de les matrícules dels vehicles, així com la creació d’una pàgina web de promoció de les àrees industrials del municipi.

Article anteriorFotodenuncia: falta de neteja en Aiguadoliva
Article següentL’Ajuntament de Càlig millora l’entorn del pati del CEIP Felicinda Collell