Inici VINARÒS L’Ajuntament i Cocemfe Maestrat fan entrega dels premis del concurs Créixer en...

L’Ajuntament i Cocemfe Maestrat fan entrega dels premis del concurs Créixer en la Diversitat

210

L’acte es va fer ahir al Carrefour, entitat col·laboradora, en una jornada per a fer més visible les persones discapacitades i sobretot fomentar la seva integració social.

Els alumnes del Col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat van rebre ahir els premis de la 14a edició del concurs de dibuix Créixer en la Diversitat. Recordem que el passat 22 de maig van gaudir d’una jornada de germanor a l’ermita, amb un esmorzar saludable gentilesa de Carrefour, per després participar en el certamen dibuixant l’entorn del Puig de la Misericòrdia i l’ermitori.

Acabat el concurs, tots els dibuixos es van exposar a l’entrada de la gran superfície comercial perquè els clients poguessen votar les obres que més els agradessen i ahir es va fer l’entrega dels premis. Cal destacar que tots els alumnes del Col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat van rebre petits obsequis, només pel fet de participar, en un certamen on el principal objectiu és oferir-los una jornada de convivència fora de les aules i sobretot fomentar la seva integració social.

Durant l’acte la regidora en funcions d’Educació, Begoña López, agraïa la col·laboració de Cocemfe Maestrat, Fundació Carrefour i del Col·legi d’Educació Especial del Baix Maestrat per fer possible un any més el concurs Créixer en la Diversitat. En aquest sentit, afegia que “des del Govern Municipal sempre col·laborarem aquest tipus d’iniciatives que tenen com a objectiu donar una major visibilitat a les persones discapacitades, a més millorar la seva integració.”

Noticies relacionades:

14é concurs de dibuix Créixer en la Diversitat

Article anterior“Gran Teatro” ha presentat “Doble Filo”
Article següentVIII Torneig de Futbol Sala a Càlig obre inscripcions