Inici BENICARLÓ L’Ajuntament firma convenis de col·laboració amb Cocemfe Maestrat i Club Triatló Basiliscus

L’Ajuntament firma convenis de col·laboració amb Cocemfe Maestrat i Club Triatló Basiliscus

307

L’alcaldessa de Benicarló i el president de Cocemfe Maestrat han firmat un conveni per a finançar el Certamen de Ciclisme Adaptat que es va organitzar el passat mes de juliol. També s’ha firmat un conveni amb el Club Triatló Basiliscus per a finançar l’activitat «Aquarun sprint» del passat 9 de juny.

L’Ajuntament de Benicarló continua donant suport a l’esport a través dels diferents convenis que es firmen amb les entitats esportives de la ciutat amb l’objectiu de finançar les activitats i proves que organitzen. Els últims convenis firmats corresponen a les entitats Cocemfe Maestrat i Club Triatló Basiliscus.

En el cas de Cocemfe Maestrat, el conveni l’ha firmat l’alcaldessa, Xaro Miralles, i el president de l’entitat, Ramón Meseguer i preveu una aportació de 1.000 euros que es destinaran a finançar part de la despesa de l’organització del Certamen de Ciclisme Adaptat Ciutat de Benicarló, que va tindre lloc el passat 15 de juliol. La prova, que forma part de la programació del Mes dedicat a les persones amb discapacitat, s’ha convertit en un de les proves més esperades del calendari esportiu benicarlando.

D’altra banda, l’alcaldessa, Xaro Miralles, i el president del Club Triatló Basiliscus, Julio Sánchez, han firmat un conveni a través del qual l’Ajuntament es compromet a subvencionar el club amb 2.400 euros per a l’organització de l’activitat «Aquarun sprint» que va tindre lloc el passat 9 de juny de 2018.

Article anteriorVinaròs enceta la campanya “Consumim producte de proximitat; peix i marisc”
Article següentLlegir en paper és més efectiu que en digital