Inici VINARÒS L’Ajuntament dona a conèixer la presentadora i la mantenidora per a la...

L’Ajuntament dona a conèixer la presentadora i la mantenidora per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

348

Cristina Nichita serà l’encarregada de conduir l’acte de la proclamació de les dames i cavallers mentre que Carmina Forner oferirà el discurs inaugural de festes

La Regidoria de Festes ha donat a conèixer el nom de la presentadora i de la mantenidora en l’acte de la proclamació de les dames i cavallers que es farà el proper 22 juny a l’envelat del port, que servirà per obrir la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere.

La gala estarà dirigida per la periodista Cristina Nichita, recentment graduada per la Universidad Rey Juan Carlos, especialitzada en moda, bellesa i estil de vida. Tot i la seua joventut, acumula experiència en cant i teatre musical gràcies a la seua formació al grup juvenil Teatèrmol de l’Aula Municipal de Teatre, així també com a Puro Teatro i Primera Toma a Madrid, demostrant grans dots artístiques.

Per la seua banda, Carmina Forner, serà mantenidora de les festes. Nascuda a Vinaròs l’any 1955 ha participat de forma activa en la vida política i social de la ciutat. Actualment és funcionaria jubilada, però encara segueix jugant un paper fonamental en una faceta professional que ha marcat la seua vida i que és molt més que una feina, amb la direcció del protocol de les dames i cavallers durant la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Aquesta tasca l’ha desenvolupada des de l’any 1996 vetllant per la bona marxa de tots els actes i aquest any posarà punt i final a aquesta important etapa.

La regidora en funcions de Festes, Paula Cerdà, agraïa la implicació de Nichita per voler ser la presentadora de la proclamació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, així mateix també agraïa a Forner el fet de voler ser la mantenidora, que segons indicava “servirà per fer-li un merescut homenatge després de tants d’anys dedicats al protocol de les dames i cavallers”.