Inici PEÑÍSCOLA L’Ajuntament destinarà 200.000€ per a la millora de les instal·lacions esportives

L’Ajuntament destinarà 200.000€ per a la millora de les instal·lacions esportives

45

L’àrea d’Esports preveu executar el condicionament de les pistes de tennis, la millora de l’entorn del skatepark i intervenir en la sostrada del pavelló poliesportiu

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola avança, al costat de l’àrea d’Urbanisme, en la millora i creació d’instal·lacions esportives en el municipi.
Concretament i durant aquest any, s’emprenen diferents projectes com la construcció de la nova pista multiesportiva, en el recinte del Centre d’Estudis, l’execució dels quals està pràcticament acabada. Es tracta d’una pista multiesportiva urbana a l’aire lliure, que compta amb espais diversos per a la pràctica de diferents esports.

Els treballs s’han inclòs per part de l’Ajuntament en les ajudes que *Diputacion vehicula per als municipis, a través del Pla 135, i suma una inversió total de gairebé 90.000€.
Uns altres dels projectes que està previst executar en els pròxims mesos són el condicionament de les pistes de tennis i la millora de l’entorn del *skate-*park amb una inversió de gairebé 100.000€ i intervenir en la sostrada del pavelló poliesportiu, amb un pressupost previst de 3000€.

“La inversió i millora d’instal·lacions esportives ha estat constant” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, recordant la recent creació d’un nou parc de *calistenia, l’ampliació del poliesportiu municipal o els treballs que s’estan realitzant per a finalitzar el nou gimnàs municipal, així com múltiples millores en el conjunt del complex poliesportiu.

Article anteriorVinaròs: ja s’estan montant els ‘xiringuitos’
Article següentXimo Puig afirma que la Ley Antidespoblamiento dará un marco estable a las medidas de reactivación de las áreas en riesgo