Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs treu a licitació la segona fase de rehabilitació de...

L’Ajuntament de Vinaròs treu a licitació la segona fase de rehabilitació de la Cotxera de Batet

158
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les obres suposaran adequar totes les plantes de l’immoble per acollir la nova Tourist Info, un espai interpretatiu de l’antic fortí, espai museístic i saló d’actes amb espai gastronòmic per oferir formació al sector i presentacions

L’Ajuntament ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic licitació la segona fase de les obres de rehabilitació del Centre d’Inspiració Turística – Cotxera de Batet. El pressupost de sortida és de 341.000€, IVA inclòs, que es finançarà amb els Fons Europeus FEDER, a través de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat, EDUSI.

Les ofertes es podran presentar de forma telemàtica fins al 31 de juliol a la mateixa Plataforma de Contractació del Sector Públic.

Les obres consistiran en realitzar els acabats de la planta baixa, on es col·locarà la nova Tourist Info i un espai interpretatiu de l’antic fortí. D’altra banda, també s’adequarà la primera planta per crear un espai expositiu i museístic, a més de arranjar la segona planta per crear un saló d’actes amb espai gastronòmic per fer formació i presentacions, així com acollir les oficines del Departament de Turisme. El projecte també inclou realitzar totes les connexions interiors.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “amb aquesta segona fase es donaran per finalitzades les obres constructives d’adequació del Centre d’Inspiració Turística – Cotxera de Batet, que suposaran convertir l’immoble en un espai turístic referent”.

Per la seua banda, la regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha indicat que aquest espai és un exemple de la consecució de diferents fons europeus per a inversions a la nostra ciutat, en aquest cas, per millorar la competitivitat turística.