Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs trau a licitació la renovació del carrer de sant...

L’Ajuntament de Vinaròs trau a licitació la renovació del carrer de sant Gregori

93

El pressupost de sortida es de 72.135€ i inclourà l’adequació de les voreres, així com la renovació de la xarxa d’abastiment d’aigua potable

L’Ajuntament ha tret a licitació les obres de remodelació del carrer de Sant Gregori des del vial de les Ànimes fins a la plaça dels Tres Reis. Les obres compten amb un pressupost inicial de 72.135€, dels quals la Diputació de Castelló aporta 42.000€ a través del Pla Reactivem Obres, mentre que la resta l’assumeix l’Ajuntament amb fons propis.

Per una banda, el projecte contempla la renovació total de la conducció d’aigua potable del carrer, millorant així, l’eficiència hídrica del servei. Aquest objectiu és una prioritat per part de l’Ajuntament donat que al municipi aquest indicador és baix, i evidència un gran marge de millora. La renovació de la canalització es substituirà el material existent de fibrociment per canalització PEAD PE100.

D’altra banda, es remodelaran les voreres que actualment no compleixen amb les especificacions tècniques d’accessibilitat. En concret, es tracta de la banda oest del tram entre l’avinguda de Jaume I fins a la plaça dels Tres Reis, així també com de la banda est de la vorera situada des del carrer les Ànimes fins plaça dels Tres Reis. En tots els casos es garantirà amplada mínima de 2 metres, i es senyalitzaran els passos de vianants segons normativa aplicable (ordre VIV/561/2010) per a compliment d’accessibilitat.

El termini estimat d’execució d’aquesta actuació és de 12 setmanes a partir de la signatura de l’acta de comprovació de replanteig.

El regidor d’Urbanisme, Marc Albella, ha explicat que el projecte també inclourà la instal·lació de jardineres i mobiliari urbà per oferir una millor imatge de la localitat. Segons afegia “properament es farà una reunió amb els veïns del carrer de Sant Gregori per explicar totes les actuacions previstes i resoldre possibles dubtes.”

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, insisteix amb la necessitat de renovar les conduccions del servei d’aigua potable del municipi, per millorar la eficiència del servei, “el nostre municipi té una mancança en inversió amb millores del servei d’abastiment, i per tant, en molts indrets de la ciutat, les instal·lacions presenten un estat molt deteriorat, això fa imprescindible invertir per a tindre un Vinaròs més eficient”.

Article anteriorBenicarló acomiada les Falles 2022 (galeria)
Article següentTaxistes se sumen al segon comboi contra la pujada del preu dels combustibles