Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs renova la programació del Club de la Vida

L’Ajuntament de Vinaròs renova la programació del Club de la Vida

80

Es tracta d’una iniciativa amb la finalitat de fomentar un envelliment actiu i al mateix temps combatre la soledat que poden partir les persones majors

L’Ajuntament de Vinaròs ha signat un nou contracte per a renovar les activitats del Club de la Vida durant els dos propers anys, que inclou donar més recursos i estabilitat a la programació. Recordem que aquest programa està adreçat a les persones majors de la localitat amb la finalitat de fomentar un envelliment actiu, afavorir una bona salut mental i lluitar contra la soledat, a través d’activitats grupals.

Pel que fa a la nova programació, inclourà tallers per a estimular la lectura, pintura, risoteràpia, dansa per a millorar la salut física, cuina tradicional o fins i tot classes de noves tecnologies per a reduir l’escletxa digital. D’altra banda, també es faran activitats per a promoure la participació activa dels majors a la societat amb assemblees perquè puguen aportar les seues propostes o reivindicacions, així com fomentar la seua presència en les celebracions o commemoracions que se celebren al municipi.

Per últim, la programació del Club de la Vida també comptarà amb tallers intergeneracionals per a fomentar el contacte entre persones de distintes generacions perquè realitzen activitats en comú i promoure així la inclusió dels majors.