Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs publica el segon número del BIM

L’Ajuntament de Vinaròs publica el segon número del BIM

232

La regidoria de Govern Obert ha publicat el segon número del BIM amb les dades més rellevants de la gestió del govern municipal dels darrers tres mesos, amb l’objectiu d’apropar la transparència a la ciutadania. En aquesta ocasió s’ofereix informació dels indicadors de tresoreria, les licitacions públiques que s’han atorgat i les inversions que s’han fet amb el superàvit aconseguit, entre altres dades d’interès per als veïns. D’altra banda, el nou BIM també inclou el catàleg de béns immobles de l’Ajuntament, així com la despesa desglossada de l’anterior Butlletí.

El regidor de l’àrea, Hugo Romero, ha insistit que tot i que “aquesta informació es pot consultar des del Portal de la Transparència al web de l’Ajuntament, era necessari crear el BIM per facilitar la seva consulta a aquelles persones que no estan tan familiaritzades amb les noves tecnologies”. En aquest sentit, ha remarcat que “després de la bona acollida de la primera edició, des de l’Ajuntament s’ha decidit seguir amb aquesta iniciativa per apropar d’una forma clara i transparent la gestió municipal a la ciutadania”.

Pel que fa a la tirada s’han editat prop de 7.000 exemplars que es distribuiran de forma directa als domicilis i també als espais públics com el Mercat Municipal, Biblioteca o al mateix Consistori.

Per acabar el regidor Romero ha recordat que totes les dades de la gestió municipal es poden consultar de forma directa a la pàgina web de l’Ajuntament, dintre de l’apartat Portal de la Transparència, amb informació objectiva i transparent 100% actualitzada.

Article anterior(Mega Galeria) Els Reis Mags a Vinaròs
Article següent5.000 metres cúbics de sorra per a les platges de Vinaròs