Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs atorga 12.000€ de subvenció per a les protectores d’animals

L’Ajuntament de Vinaròs atorga 12.000€ de subvenció per a les protectores d’animals

130

La finalitat és garantir que les entitats sense ànim de lucre, El Cau i PRODA, continuen amb la seua important tasca de recollida i cuidat les mascotes abandonades

L’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat per la regidora de Benestar Animal, Paula Cerdà, ha renovat aquest matí el conveni anual de col·laboració amb les protectores d’animals El Cau i PRODA. Amb aquest acord cadascuna de les entitats rebrà una ajuda econòmica de 6.000€ perquè puga continuar amb la seua tasca de protecció i cuidat de les mascotes abandonades.

Durant la signatura Alsina agraïa la tasca que desinteressadament realitzen les dues entitats per oferir una segona oportunitat als animals, que malauradament han estat abandonats pels propietaris. En aquest sentit, indicava que “l’ajuda permetrà a les dues entitats, El Cau i PRODA, a fer front a les despeses de menjar, serveis veterinaris, manteniment de les instal·lacions i altres tasques fonamentals per a garantir el benestar dels animals”.

Per la seua banda, Cerdà també agraïa l’esforç de tots els voluntaris de les dues protectores que cada dia treballen per cuidar els animals. Segons afegia “a l’hora de tenir una mascota hem de ser conscients de la responsabilitat que representa i en cap cas abandonar-les”. Així mateix, també recordava que les persones interessades en tenir un animal de companyia es poden apropar a El Cau o PRODA per adoptar-lo i donar-li una segona oportunitat.