Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs adjudica la compra del nou local per a l’Escola Municipal d’Art

L’Ajuntament de Vinaròs adjudica la compra del nou local per a l’Escola Municipal d’Art

136

L’espai està ubicat entre els carrers Antonio Machado i Sant Blai amb una superfície de 317 metres quadrats front als 241 de l’espai actual i disposa de tots els requisits sol·licitats amb ventilació,  llum natural i accessibilitat

L’Ajuntament ha adjudicat la compra del nou local on es traslladarà l’Escola Municipal d’Art per oferir unes millors instal·lacions als alumnes i professorat. Recordem que es va posar en marxa un procés de licitació on es van presentar fins a vuit candidatures i després de les corresponents valoracions, per part dels tècnics municipals, s’ha escollit la proposta del local ubicat entre els carrers d’Antonio Machado i Sant Blai.

El regidor d’Urbanisme, Juan José Borràs, ha destacat que “l’espai compleix amb tots els requisits que es demanaven en el plec de condicions, bon estat de conservació, ventilació i llum natural, possibilitat d’instal·lar aire condicionat i sortida de fums, a més de ser accessible i disposar d’estacionament de vehicles prop”. Pel que fa a la superfície, Borràs comentava que disposa d’un total de 317 metres quadrats, mentre que l’actual té 241, fet que permetrà oferir un espai més ampli. Segons afegia el local, ubicat entre els carrers d’Antonio Machado i Sant Blai, està situat a tan sols 900 metres del centre de la localitat.

En relació a les condicions econòmiques, el regidor ha detallat que l’import del nou immoble és de 269.450€, que es pagarà en els propers quatre anys abonant cada anualitat un 25% del cost, començant aquest 2023.

Per la seua banda, la regidora d’Educació, Lara Guadix, ha indicat que “amb aquest nou local s’atendran les reivindicacions per part dels alumnes i professorat de l’Escola Municipal d’Art, que demanaven un espai adequat per a poder realitzar les classes”. En aquest sentit, assenyalava que un cop formalitzada la compra s’adequarà el nou local a les necessitats formatives perquè es puguen iniciar les classes al nou espai el més prompte possible.