Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs adequa el carril lúdic i l’ermita amb motiu de...

L’Ajuntament de Vinaròs adequa el carril lúdic i l’ermita amb motiu de Sant Antoni i Sant Sebastià

177

S’ha preparat i arranjat tot l’espai per a rebre les milers de persones que aquesta setmana pujaran fins a l’ermita per a celebrar de les dues festivitats

Aquestes últimes setmanes des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’han intensificat les feines d’adequació de l’ermita i santuari de la Misericòrdia, així com del carril lúdic, per a poder gaudir de les festivitats de Sant Antoni i Sant Sebastià.

En concret, la brigada verda ha realitzat el desbrossament i arranjaments dels voltants de l’ermitori, a més de feines de moviment de terra i anivellament de diverses zones del paratge per a reparar l’erosió que van causar les intenses precipitacions del passat mes de novembre.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que també s’ha realitzat feines de conservació de la façana de l’ermita i santuari de la Misericòrdia, amb la neteja i aplicació d’una nova capa de pintura per evitar l’aparició d’humitats. Segons indicava també s’ha actuat a la zona de la campana, portalada i descans, mentre que en les properes setmanes es restaurarà el rellotge solar, que actualment presenta un estat deficient.

D’altra banda, Morellà assenyalava que la brigada també ha adequat les cunetes i marges del camí d’accés a l’ermita. En aquest cas, s’ha fet moviment de terres i neteja de les dos parcel·les que queden per adequar en la rotonda de la caseta de camp, amb la finalitat de poder establir una zona de descans. Està previst que en les properes setmanes continuen les feines amb la instal·lació de tanques, taules de pícnic i plantació d’arbrat autòcton per a crear un espai agradable per als veïns.

Per acabar, la regidora comentava que per part de la Brigada Municipal està tot preparat per elaborar més de 3.000 racions de paella, que es repartiran entre les centenars de persones que es preveu que pugen a l’ermita per gaudir del dia de Sant Sebastià.