Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs activa el servei de cita prèvia per a l’OIAC

L’Ajuntament de Vinaròs activa el servei de cita prèvia per a l’OIAC

190

La gestió es pot realitzar de forma senzilla i ràpida, a través de l’espai web municipal, per aconseguir una hora concreta per a fer els tràmits amb l’administració

La Regidoria d’Innovació Digital, encapçalada per Hugo Romero, ha posat en marxa el servei de cita prèvia per a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana OIAC. Es tracta d’un nova prestació amb l’objectiu de facilitar als veïns les tramitacions amb l’Ajuntament, concretant una hora per adreçar-se fins a l’oficina.

Romero ha destacat que “dintre de la política de facilitar l’accés de la ciutadania als serveis municipals i l’administració, comptem amb aquesta nova prestació que sobretot vol evitar que els veïns hagen de realitzar llargues cues d’espera per ser atesos a l’OIAC”. En aquest sentit, recordava que la majoria de les tramitacions ja es poden fer des de casa, a través de l’ordinador, però les persones que ho desitgen poden fer la reserva d’una hora en concret per ser atesos pel personal municipal i resoldre qualsevol dubte que puguen tenir durant la tramitació.

El regidor Romero insistia que fer de l’Ajuntament una administració més accessible i àgil per als veïns és una de les prioritats del Govern Municipal, en aquest cas amb la gestió de la cita prèvia, un pas endavant cap a l’Smart City.

Article anteriorL’ajuntament de Benicarló adjudica les parcel·les de l’Hort de la Mar
Article següentCostes destina 500.000€ per a reparar el litoral en Vinaròs