Inici PREMSA VALENCIANA L’ajuntament de Vinaròs accelera la reparació del litoral

L’ajuntament de Vinaròs accelera la reparació del litoral

187

Les feines es duen a terme des de la Regidoria d’Obres i Serveis, en coordinació amb la de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, i també des del Servei de Costes A Vinaròs continuen avançant les feines de recuperació del litoral que es van iniciar el passat mes d’abril, amb l’objectiu de reparar les destrosses que va ocasionar la borrasca Glòria.

A les feines que ja han començat ara s’afegeixen els treballs que es desenvolupen a la Cala Llanetes, platja del Clot i zona del Cossis, entre altres indrets. La regidora d’Obres i Servies, Carmen Morellà, ha recordat que les feines que s’executen des de l’Ajuntament es fan a través de la contractació d’empreses de la localitat i la comarca per afavorir la reactivació econòmica. Segons afegia “aquesta és una de les mesures que s’han posat en marxa des de l’Ajuntament per fer front als efectes del coronavirus. En total s’ha creat una partida de 500.000€”. El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha explicat que “es treballa per garantir uns serveis òptims a la ciutadania, en aquest cas, unes platges en perfectes condicions perquè tant els veïns com els visitants puguen gaudir dels 12 quilòmetres de costa i 25 punts de bany entre cales i platges urbanes”.

Servei de Costes a reprès les feines de reparació del litoral, que es van aturar amb motiu de l’estat d’alarma. En concret es tracta dels treballs de recuperació de la zona del Cossis, amb la reconstrucció d’un tram de carretera del carrer de la Donzella totalment desaparegut i treballs d’adequació a la zona de la Capelleta a la Costa Nord, que engegarà en els propers dies, mentre que a la Costa Sud actua a la Cala de Les Roques i la reparació de l’escullera de la zona de Cala Puntal.

Article anteriorUn home desaparegut es trobat mort entre Vinaròs i Alcanar
Article següentL’ajuntament de Benicarló reforça la zona de vianants