Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs recorda a la ciutadania que disposa de un servei...

L’Ajuntament de Vinaròs recorda a la ciutadania que disposa de un servei gratuït de recollida de voluminosos

494

La prestació s’ofereix tres cops per setmana a través del telèfon 900 878 865

L’Ajuntament conjuntament amb Acciona, concessionària del servei de recollida de residus urbans, ha reforçat la prestació de retirada de voluminosos durant temporada estival. El servei, totalment gratuït, es realitza tres dies a la setmana dilluns, dijous i dissabte, sol·licitant-lo prèviament al telèfon 900 878 865 amb horari d’atenció de dilluns a divendres de 8h a 14h.

Un cop telefonen s’indicarà quan deixar els trastos vells, fins a un màxim de tres per usuari al portal de l’edifici o domicili, perquè els operaris realitzen la recollida a l’endemà a primera hora del matí.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Català, ha destacat que “amb l’arribada del bon temps sempre es detecta un augment del llançament de grans voluminosos i per aquests motius s’ha decidit reforçar el servei”. En aquest sentit, Català demanava a la ciutadania el llançament correcte de les deixalles, en especial dels trastos, per evitar que acaben a la via pública amb les conseqüents molèsties que això pot ocasionar a la resta del veïnat, així com la mala imatge que genera del municipi.

Per acabar, el regidor assenyalava que al 2022, a Vinaròs es van recollir 241.474kg de voluminosos.