Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vianròs repara els camins rurals afectats per les pluges torrencials...

L’Ajuntament de Vianròs repara els camins rurals afectats per les pluges torrencials de setembre

211

Les feines s’han desenvolupat amb recursos propis de la Brigada Municipal i amb la maquinària cedida per part del Consorci Provincial de Bombers

En els darrers mesos la Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Jordi Català, ha treballat de forma intensa per a reparar els danys que van ocasionar les pluges torrencials del passat mes de setembre. En total s’han resolt 54 incidències en camins rurals que van quedar malmesos per les precipitacions i dificultaven el pas per als veïns i llauradors que volien accedir a les seues finques.

El regidor Català ha indicat que les “feines s’han realitzat amb els mitjans propis de la Brigada Municipal i també amb la maquinària cedida per part del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló”. En aquest sentit, agraïa la bona disposició de la institució per atendre amb celeritat la demanda d’ajuda per a reparar els camins rurals.

D’altra banda, Català ha destacat que per part de l’Ajuntament s’ha destinat una partida de 45.000€ per a la contractació d’empreses externes, amb maquinària especialitzada, que ha permès atendre amb celeritat les 54 incidències registrades en els camins rurals.