Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’Ajuntament de Sant Jordi reforça la neteja en tot el municipi en...

L’Ajuntament de Sant Jordi reforça la neteja en tot el municipi en multiplicar-se els visitants per Setmana Santa

130

Juan Carlos Esteller: “Hem segat jardins i esbrossat camins, a més de netejar més de 30 quilòmetres de carrers” Final del formulario

L’Ajuntament de Sant Jordi ha estat treballant intensament estes setmanes juntament amb l’empresa adjudicatària dels servicis de neteja per a tindre perfectament condicionats els camins i carrers tant del nucli urbà com, especialment, els carrers i l’entorn de la Urbanització Panoràmica. Cal tindre en compte que estos dies hi haurà milers de visitants gaudint en un terme municipal que estos dies multiplica la seua formació.

Juan Carlos Esteller, regidor de Servicis, ha explicat que “ens hem coordinat amb l’empresa que porta la jardineria i la neteja en Panoràmica i hem estat fent treballs se sega diverses setmanes en totes les zones enjardinades, així com el desbrossament dels terrenys encara salvatges dins de la Urbanització perquè no molesten en els camins de terra perquè la gent puga practicar fúting i senderisme tranquil·lament”.

Així, de cara a esta Setmana Santa, l’equip de Govern que dirigix Iván Sánchez Cifre ha posat l’accent que l’empresa concessionària se centre en la neteja, perquè s’espera moltíssima gent en Panoràmica, multiplicant estos dies fins per cinc les persones que hi ha habitualment. Això obliga a estar molt atents i reforçar els servicis perquè, per exemple, no es desborden els contenidors i les papereres, per a això, l’empresa que presta el servici estarà de guàrdia tota la Setmana Santa i la Pasqua.

Al marge d’estos treballs extraordinaris que s’han dut a terme estes últimes setmanes, l’empresa també passarà l’escombradora per a tindre en perfecte estat els quasi 30 quilòmetres de vials públics que hi ha en tota la urbanització durant estos dies.

Al marge dels treballs a la Urbanització Panoràmica, a Sant Jordi es netejaran diàriament tots els carrers i els entorns del nucli urbà amb l’objectiu que tots els veïns del poble puguen gaudir d’estes festes tan entranyables al nostre poble amb total tranquil·litat.

Tots estos treballs tenen com a objectiu que tant les veïnes i veïns del municipi, com els milers de visitants que hi ha ja estos dies en Panoràmica puguen gaudir tant de les activitats d’oci com les litúrgiques pròpies de la Setmana Santa. Així, ahir ja es va celebrar el Diumenge de Rams, mentres que durant esta setmana hi haurà molts altres actes tradicionals d’estes dates.