Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L´Ajuntament de Sant Jordi llença #SantJordiSolidari

L´Ajuntament de Sant Jordi llença #SantJordiSolidari

336

Per a dinamitzar l´activitat lúdica i cultural, amb la participació de la ciutadanía.

 L’Ajuntament de Sant Jordi impulsa #SantJordiSolidari, un complet programa d’activitats lúdiques i culturals dirigides a dinamitzar el municipi amb la participació dels veïns, fins diumenge que ve 19 d’abril. Amb cinc eixos temàtics com són ‘Escriu’, ‘Dibuixa’, ‘Cuina’, ‘Tot Anirà Bé’ i ‘Festa’, el consistori proposa fins a cinc activitats com són un concurs de narrativa, dibuixos dels llocs més emblemàtics del poble, receptes típiques de Sant Jordi, el vídeo ‘Tot Anirà Bé’ i el ‘Vermut als Balcons’.

Per a participar, cal utilitzar l’etiqueta #SantJordiSolidari i etiquetar a l’Ajuntament en les seues pàgines d’Instagram (@st.jordidelmaestrat) i Facebook (Ajuntament de Sant Jordi).

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha explicat que “des de l’Equip de Govern fem una crida a la participació en aquestes activitats amb les quals volem animar-nos entre tots, compartint experiències entorn de la nostra cultura, tradicions i patrimoni. Som un gran poble, volem a Sant Jordi, i ja que aquests dies hem de quedar-nos a casa quina millor manera de fer-ho que participant en aquestes divertides propostes que llancem a tota la població per a continuar posant en valor el molt que ens uneix”.

La primera de les activitats és el Concurs de Narrativa. La proposta és d’un relat breu (màxim 400 paraules) amb temàtica lliure que s’ha d’enviar per mail a consursajuntament@gmail.com. Hi haurà premis per als guanyadors de totes les categories.

La jornada de demà dimecres 15 d’abril estarà dedicada al dibuix. Amb el lema ‘Llocs emblemàtics del Poble’, l’Ajuntament anima als veïns a dibuixar el lloc que més els agrada de Sant Jordi: l’església, l’arc dels germans Barberà, etc. Els dibuixos s’han de penjar en les Xarxes Socials amb l’etiqueta #SantJordiSolidari.

El dijous 16 i el divendres 17 d’abril serà el moment de cuinar receptes típiques de Sant Jordi. Cada veí pot elaborar la seua recepta favorita i penjar el resultat en les Xarxes Socials amb #SantJordiSolidari.

Cap de setmana amb fotos i ‘Vermut als Balcons’

Les activitats continuaran durant el cap de setmana, i el dissabte la crida és perquè cada veí que vulga participar es faça una foto amb un cartell que pose ‘Tot Anirà Bé’. Després ha de pujar aqueixa foto a les Xarxes Socials amb #Joemquedoacasa i #SantJordiSolidari. Amb totes les fotos pujades, l’Ajuntament farà un vídeo de reconeixement a tot el municipi.

I ja finalment, el final de tota aquesta setmana repleta d’activitats el posarà la iniciativa ‘Vermut als Balcons’. La cita és el diumenge 19 d’abril de 12.00 a 13.00 hores en tots els balcons o terrasses del poble per a fer-se l’aperitiu. L’Ajuntament posarà música en la megafonia per a amenitzar aquest temps de germanor entre tots els veïns.

Article anteriorEn aquesta crisi, no guardem els diners al matalàs
Article següentMés de 220 intervencions de la Policia local de Vinaròs