Inici PEÑÍSCOLA L’Ajuntament de Peníscola planifica, juntament amb el Consorci Provincial de Bombers de...

L’Ajuntament de Peníscola planifica, juntament amb el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, nous treballs per a la mitigació del risc d’incendis

45

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Peníscola continua els treballs de coordinació de tasques per a la mitigació del risc d’incendis forestals, amb el Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

Després de dur a terme múltiples tasques de desbrossament en diversos punts del municipi, abans de l’arribada de l’estiu, el cos de Bombers durà a terme durant, aproximadament dos mesos i mig més, noves tasques en aquest sentit; concretament en la interfase urbanoforestal, per a completar tota la franja perimetral pròxima al Parc Natural.

Durant els treballs previs en la zona, s’han dut a terme neteges intensives i l’establiment de tallafocs a l’entorn de la urbanització Font Nova.

Els nous treballs planificats es duran a terme també en la zona de Font Nova després de l’estiu, en compliment de la normativa. Després d’aquests, es donarà continuïtat a les tasques en la zona de les urbanitzacions Nerea i Marines.