Inici PEÑÍSCOLA L’Ajuntament de Peníscola inicia la instal·lació de plaques solars en edificis públics

L’Ajuntament de Peníscola inicia la instal·lació de plaques solars en edificis públics

57

Els treballs han començat avui mateix en l’Edifici Sociocultural per a proveir d’energia neta aquest mateix espai, la Ludoteca municipal i l’edifici de la Universitat Popular

La Regidoria de Medi Ambient ha començat ja la instal·lació de plaques solars en edificis municipals per a millorar la seua eficiència energètica. L’edil de l’àrea, Miguel Castell, ha estat juntament amb l’alcalde, Andrés Martínez, en el moment de la descàrrega de les plaques fotovoltaiques en l’Edifici Sociocultural, un total de 44 unitats que s’instal·laran en els pròxims dies en la part superior d’aquest immoble.

Aquesta instal·lació proveirà d’energia no sols el mateix edifici, sinó també edificis públics confrontants com la Ludoteca o la Universitat Popular. En l’Edifici Sociocultural, situat en el nucli urbà, es troben la Biblioteca municipal, el Centre juvenil, el Saló noble amb espai per al desenvolupament de cursos, múltiples despatxos d’entitats i una planta baixa polifuncional.

El següent pas que es planteja la Regidoria és instal·lar plaques en la zona poliesportiva, projecte que es preveu per a l’any que ve.

Article anteriorTinença de Benifassà: el Ballestar-Font de Sant Pere
Article següentLa Generalitat invertirà 2 milions d’euros en l’ampliació del Centre de Salut de Benicarló