Inici PEÑÍSCOLA L’Ajuntament de Peníscola adequa la pista de tennis

L’Ajuntament de Peníscola adequa la pista de tennis

207

Els treballs se centren en la renovació del paviment, la pista i la il·luminació amb una inversió de més de 45.000€

La regidoria d’Esports està ja duent a terme la millora i condicionament de la pista central de tennis situada en el recinte poliesportiu municipal.
Després d’haver habilitat les pistes de pàdel en una de les antigues pistes de tennis, és ara el torn de la millora i renovació d’aquesta pista, les obres de la qual s’estendran al llarg d’un mes.

Els treballs, que ja han començat aquesta setmana, es concreten en la renovació del paviment, la millora de la pista i la renovació del sistema d’il·luminació.
“Pas a pas anem ampliant i millorant les prestacions de les nostres instal·lacions esportives, creant nous espais com els parcs de cal·listènia, la nova pista multiesportiva o el nou gimnàs municipal” ha explicat la regidora de l’àrea , Dol Bayarri, posant en valor el treball que l’Ajuntament ha dut a terme recentment en aquesta matèria, “millorant també les instal·lacions existents com la pista de frontennis, el camp de futbol, les pistes de pàdel, la pista de tennis o el skatepark; que o recentment han estat objecte d’obres de millora o ho seran aquest mateix any” ha ampliat.

Bayarri ha visitat l’inici de les obres que estan en aquests moments en execució en la pista central de tennis, al costat de l’alcalde, Andrés Martínez, que ha destacat “l’esforç que realitza l’administració local per al foment de l’esport en la localitat”.
Concretament i aquesta obra, el consistori destinarà 45.266,10 €.

 

Article anteriorBenicarló renova el Consell Municipal d’Infància i Adolescència
Article següent(Vinaròs) Muntatge de l’envelat de Festes de Sant Joan i Sant Pere