Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’Ajuntament de Canet lo Roig posa en marxa l’Escola d’Estiu

L’Ajuntament de Canet lo Roig posa en marxa l’Escola d’Estiu

48
L’adjudicatària busca monitor o monitora. Arranca el 25 de juny fins al 8 d’agost en horari de 9 a 13 hores
L’Ajuntament de Canet lo Roig ha adjudicat a l’empresa ‘Iocum, gestió esportiva i educativa’, l’Escola d’Estiu que arrancarà el 25 de juny fins al 8 d’agost en horari de 9 a 13 hores. Podran inscriure’s les xiquetes i xiquets de la localitat que tinguen entre 2 i 12 anys a l’Ajuntament. ‘Un món per descobrir’ és el lema que tindrà enguany i l’activitat es realitzarà en el CRA Araboga.
Valorar positivament les característiques diferencials dels participants, fomentar l’oci educatiu, fonamental en aspectes tan importants com la integració i creixement personal, fomentar el desenvolupament de les intel·ligències múltiples i el treball de l’educació emocional, donar autonomia en les diferents tasques proposades i en els espais utilitzats per a portar-les a terme, potenciar la participació i integració en totes les activitats proposades, són alguns dels objectius del projecte que ha presentat l’empresa.
L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, explicava que “tots els anys compten amb un nombre de xiquets i xiquetes que sol rondar els 60, per tant, pensem que és un servici necessari que ajuda moltíssim a la conciliació laboral i familiar, més si cap, quan estem en mesos en el que el treball de les famílies se sol incrementar avanç de les vacances d’estiu en molts casos”.
Pallarés, destacava la labor del consistori en este sentit assenyalant que “des de l’Ajuntament sempre hem buscat i potenciat iniciatives que ajuden a les nostres famílies, especialment a aquelles que tenen fills, però amb propostes enriquidores per a les xiquetes i xiquets del nostre poble”.

Així, este estiu es vol donar curs a l’esperit aventurer que tots portem dins i convidar a les xiquetes i xiquets a un viatge per a conèixer tots els racons del món.

Cada setmana, visitaran un continent i, a través d’esports, manualitats, jocs, contacontes, música, tallers de cuina, d’educació emocional i moltes altres activitats, coneixeran la cultura, biodiversitat, patrimoni i els costums de les persones que l’habiten.
Les activitats s’adaptaran a l’estat evolutiu de l’alumnat i s’han dissenyat per a treballar i aconseguir objectius com raonar de manera més flexible i oberta, estimular la imaginació i la creativitat i desenvolupar el respecte per les persones i les cultures que poblen el planeta que compartim, entre altres.
L’Escola d’Estiu compta amb el finançament del Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya, Plans Corresponsables i de la Generalitat Valenciana.
Oferta d’ocupació
L’adjudicatària busca monitor o monitora per a l’Escola d’Estiu de Canet lo Roig. El correu electrònic per enviar el CV és: info@iocum.com