Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’Ajuntament de Càlig reivindica a la Diputació l’adequació de les carreteres que...

L’Ajuntament de Càlig reivindica a la Diputació l’adequació de les carreteres que connecten amb el municipi

67

Aquest matí el vicepresident la Diputació de Castelló, Hèctor Folgado, s’ha traslladat fins a Càlig per reunir-se amb l’alcaldessa, Ernestina Borràs, amb la finalitat d’escoltar de primera mà les principals demandes de la localitat. Sobretot s’han centrat en la millora de les carreteres que comuniquen amb la localitat.

En concret, s’ha sol·licitat continuar amb les obres d’adequació que es van iniciar la passada legislatura a la carretera CV-138, que comunica Càlig amb Vinaròs. Borràs ha recordat que es va millorar el pont que creua la Rambla de Cervera i ara s’ha insistit en la necessitat de continuar les tramitacions de la cessió dels terrenys per adequar el següent tram del vial.

Durant la reunió també s’ha demanat una actuació a la CV-137 que connecta amb Sant Jordi amb la valoració d’alternatives per a salvar el pas de l’aigua durant les baixades de la Rambla de Cervera quan es produeixen fortes precipitacions, així com ajuda per a redactar una memòria amb les intervencions necessàries per a garantir la consolidació del pont del camí Vell a Benicarló.