Inici COMARQUES L’Ajuntament de Càlig publica les bases per a licitar la primera fase...

L’Ajuntament de Càlig publica les bases per a licitar la primera fase de les obres de rehabilitació del CEIP Felicinda Collell

399

L’Ajuntament de Càlig publica les bases per a licitar la primera fase de les obres de rehabilitació del CEIP Felicinda Collell

Els treballs es financien a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana

El 28 de juny, apareixia publicat al Butlletí Oficial de la Província l’anunci de licitació del contracte d’obres de reforma i rehabilitació del CEIP Felicinda Collell de Càlig, emmarcat en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Tal i com es va anunciar en el seu dia, s’invertiran més de 300.000 euros durant dos anualitats, i suposarà la projecció d’unes actuacions que contemplaran, durant la primera fase, treballs elèctrics com l’augment de potència elèctrica del col·legi i el canvi de lluminària, obres de construcció en general com ara canvis de la fusteria exterior i l’arranjament de la tanca perimetral, i la pavimentació en pistes exteriors, és a dir, la remodelació del pati, entre d’altres. La inversió prevista per a realitzar enguany les obres és de 234.975,78 euros.

 

Durant la segona anualitat, és a dir, el 2019, l’Ajuntament licitarà els treballs per a dur a terme el canvi de sòcols en zones comunes, la renovació de les portes exteriors, la reforma de la coberta de policarbonat, la col·locació de baranes de doble altura, la substitució d’embornals exteriors, i la dotació de detectors de presència, de proteccions de frontisses i de bandes antilliscants a les escales.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha mostrat la seua satisfacció per l’anunci de licitació de les obres, i ha valorat de manera molt positiva la inversió que realitzarà la Generalitat Valenciana “després dels 50.000 euros que ja han fet possibles les millores al menjador escolar”, afirmava.Les bases que s’han publicat ara estableixen la firma d’un contracte d’obres d’actuació de reforma i rehabilitació del centre, que s’hauran de dur a terme durant tres mesos (ampliable a quatre). Borràs, en aquest sentit, ha apuntat que “treballarem per tal que les obres no interferixquen en l’inici  de la jornada escolar al setembre”.

Aquells interessats a optar al concurs, poden sol·licitar la documentació i informació a l’Ajuntament de Càlig. El termini de presentació d’ofertes s’estableix fins passats vint dies naturals des de la publicació de l’anunci de licitació en la Plataforma de Contractació del Sector Públic. En el cas que finalitze en dissabte, diumenge o festiu, es traslladarà el mateix al següent dia hàbil.

 

Al dia següent, s’obriran les ofertes per a la seua valoració. Els plecs de condicions podran descarregar-se en el Perfil del Contractant de la Seu Electrònica de l’Ajuntamient de Càlig (https://calig.sedelectronica.es/contractor-profile-list) i en la Plataforma de Contractació de l’Estat. Serà la Junta de Govern de l’Ajuntament de Càlig qui aprove l’expedient de contractació i els plecs de clàusules administratives.

Cal recordar que els edificis de l’escola de Càlig van ser construïts al principi de la dècada dels 80 del segle passat, i tot i que l’Ajuntament ha realitzat actuacions de manteniment, l’escola necessita arranjaments de major calat.

Article anterior1ª Edició AVPF torneig volei platja al Fortí
Article següentProp de 800 centres escolars i 171.000 alumnes participaran en la campanya A menjar sa!