Inici BENICARLÓ L’ajuntament de Benicaró suspén el cobrament de rebuts temporalment

L’ajuntament de Benicaró suspén el cobrament de rebuts temporalment

661

L’Ajuntament de Benicarló suspén el cobrament de tots els rebuts mentre dure l’estat d’alarma pel Coronavirus

Se suspén el cobrament dels guals i de la taxa de càrrega i descàrrega de mercaderies que estava previst per a l’1 d’abril. Tampoc es cobrarà l’ocupació de via pública i els impostos de vehicles i de recollida de residus mentre estiga en vigor l’estat d’alarma.

Amb motiu de l’estat d’alarma, i en virtut del que estableix la disposició addicional tercera del Reial decret 463/2020 que declara aquest estat d’alarma, l’Ajuntament de Benicarló ha decidit suspendre temporalment el cobrament de tots els rebuts. Els primers rebuts que s’havien de cobrar, la taxa per entrada i sortida de vehicles a través de les voreres (guals) i la taxa de reserva d’aparcament exclusiu i càrrega i descàrrega de mercaderies, no es cobraran, com estava previst, l’1 d’abril.

El mateix passarà amb el rebut semestral de la taxa per ocupació de via pública i de les parades del Mercat del Dimecres, que també s’havia de cobrar aquest mes d’abril. Pe que fa a l’impost de circulació i a la taxa de recollida de residus, tampoc es cobraran si a l’hora del pagament encara està en vigor l’estat d’alarma.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa, Xaro Miralles, que ha assegurat que «estem fent tot el que està en les nostres mans per tal de minimitzar, en la mesura del possible, les conseqüències d’aquesta difícil situació sobre l’economia dels veïns i veïnes de Benicarló».

Per la seua banda, el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, ha remarcat que «de moment queda tot en suspens» i ha explicat que «quan finalitzarà l’estat d’alarma, estudiarem totes les possibilitats i buscarem la millor solució, sempre en favor dels interessos de la ciutadania».

Foto: Google Maps

 

Article anteriorMissatge de suport del Molí de l’Oli de Cervera
Article següentDonació de 360 mascaretes per IFF a l’ajuntament de Benicarló