Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló participa en una reunió sobre l’EDUSI a València

L’Ajuntament de Benicarló participa en una reunió sobre l’EDUSI a València

377

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i diversos tècnics municipals han assistit a la jornada que ha organitzat l’Ajuntament de València per als municipis que treballen amb fons EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat ). La reunió ha servit per avaluar l’estat d’implementació de l’estratègia de cada ajuntament i compartir solucions.

Ahir pel matí, l’alcaldessa de Benicarló, acompanyada de diversos tècnics de l’Ajuntament, va assistir a València a la reunió d’assistència tècnica de fons europeus organitzada per la Regidoria d’Innovació de l’Ajuntament de València. La jornada, destinada als ajuntaments que operen amb fons EDUSI, té com a objectiu posar en comú les situacions que travessa cada ajuntament pel que fa a la gestió de l’estratègia, a més de servir per compartir solucions que ajuden a desbloquejar situacions que puguen afectar els municipis.

La trobada, que ha estat dinamitzada gràcies a la participació dels diversos ajuntaments assistents, també ha valgut per establir una posició comuna i per planificar un calendari de possibles noves trobades, a les quals es pretén convidar a la responsable europea encarregada dels projectes EDUSI, amb l’objectiu de generar una relació estable per millorar la gestió dels projectes.

Xaro Miralles s’ha mostrat satisfeta per la jornada i ha afirmat que «aquestes reunions valen per posar en comú els problemes que patim tots els municipis al voltant de la implementació de l’EDUSI i, sobretot, serveixen per compartir solucions a les problemàtiques».

Article anteriorPresentació del llibre “Un pas pel cèl” de Josep Prades
Article següentC.N.Vinaròs resultats del cap de setmana