Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló escolta les reivindicacions de l’alumnat de l’IES Ramón Cid

L’Ajuntament de Benicarló escolta les reivindicacions de l’alumnat de l’IES Ramón Cid

76

L’alcalde i el regidor d’Educació reben els representants de l’alumnat concentrats davant de l’Ajuntament i recullen les seues demandes sobre la necessitat de millorar el centre

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i el regidor d’Educació, Carlos Delshorts, han rebut aquest matí un grup d’alumnes de l’IES Ramón Cid, en representació dels estudiants que s’han concentrat davant de l’Ajuntament per reclamar unes instal·lacions dignes.

En la reunió, en la qual també han estat presents representants dels grups municipals de Compromís i Vox, s’ha tractat el tema les obres de reconstrucció del centre, que ha estat el motiu principal de les reivindicacions de l’alumnat, i s’han abordat altres necessitats urgents del centre.

«Els hem comunicat que estem prenent les mesures necessàries per a pal·liar aquestes necessitats més urgents», ha assenyalat l’alcalde, «i també els hem traslladat el compromís de la Conselleria d’Educació de tramitar i executar la reconstrucció del centre complint els mateixos terminis previstos en l’Edificant».

L’alcalde ha qualificat la reunió de «molt positiva» i ha agraït l’actitud participativa i dialogant dels alumnes. «Hem quedat emplaçats a continuar parlant i a seguir mantenint una via directa de comunicació per a qualsevol suggeriment o necessitat que puguen tindre», ha finalitzat l’alcalde.