Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre obri la inscripció per a l’Escola d’Estiu 2024

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre obri la inscripció per a l’Escola d’Estiu 2024

67

Compta amb horari de 10.00h a 13.00h, que es pot ampliar de 8.00h a 14.00h i, en la seu d’Alcossebre es presta el servei de menjador, amb la possibilitat d’hora extra vespertina fins a les 16.30h

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha obert la inscripció per a l’Escola d’Estiu 2024, per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys, com a alternativa per a facilitar la conciliació familiar durant les vacances escolars, en concret, des de l’1 de juliol fins al 22 d’agost. La inscripció es realitza del 20 al 27 de maig, presentant el formulari d’inscripció a l’Ajuntament d’Alcalà o Oficines d’Alcossebre. Aquest document s’entregarà a les famílies, repartint-lo en els centres educatius i podrà descarregar-se també en la web municipal.

L’Escola d’Estiu es desenvolupa en dues seus –CEIP Lo Campanar d’Alcalà i CEIP La Mola d’Alcossebre- i, amb l’objectiu d’afavorir al màxim, la conciliació familiar compta amb horari de 10.00h a 13.00h, amb possibilitat de sol·licitar horari especial ampliat de 8.00h a 14.00h, en totes dues seus. A més, en la seu d’Alcossebre, es prestarà el servei de menjador i podrà sol·licitar-se hora extra vespertina fins a les 16.30h.

La regidora d’Educació, María Agut, ha destacat que “la nostra prioritat és cobrir les necessitats de les famílies que treballen durant l’estiu i, per això, continuem amb la línia posada en marxa en el curs passat d’ampliar el calendari fins a finals d’agost, amb l’objectiu d’afavorir al màxim la conciliació familiar”.