Inici BENICARLÓ L’Ajuntament adequa una aula d’infantil de dos anys al CEIP Francesc Catalan

L’Ajuntament adequa una aula d’infantil de dos anys al CEIP Francesc Catalan

308

Aprofitant el període de vacances escolars, l’Ajuntament executa les obres d’adequació de l’aula d’infantil de dos anys que s’implantarà el proper curs al CEIP Francesc Catalan

Concretament, s’està reconvertint una de les aules del centre en un espai adaptat a la normativa, que obliga a habilitar un lavabo interior i accés directe des de l’exterior. Paral·lelament, es renovarà la il·luminació i s’adaptarà un pati propi amb paviment continu de goma que tindrà accés des del carrer.

Una vegada finalitzats els treballs, començarà l’adequació d’una altra aula de les mateixes característiques al CEIP Eduardo Martínez Ródenas, l’altre centre de Benicarló que implementarà l’educació infantil de 2 anys.

La intenció de la Conselleria d’Educació és implantar l’educació infantil de 2 anys a tots els centres de Benicarló, tot i que els primers a oferir aquesta possibilitat seran el CEIP Francesc Catalan i el CEIP Eduardo Martínez Ródenas.

La implantació de les aules d’infantil de 2 anys és una aposta de la Generalitat Valenciana per tal de facilitar la conciliació i garantir la igualtat d’oportunitats de les famílies, independentment de la seua situació socioeconòmica. En tota la Comunitat Valenciana, aquest curs 2021-2022 han funcionat 939 aules de 2 anys amb més de 18.000 places.