Inici VINARÒS L’agència de màrqueting online SocialDuo rep un guardó en barcelona

L’agència de màrqueting online SocialDuo rep un guardó en barcelona

402

En la trobada anual de distribuïdors en el qual es van entregar els distintius d’agències acreditades i certificades per a aplicar el concepte Convergent Màrqueting, SocialDuo, l’agència de Vinaròs, que porta en actiu prop de tres anys, ha aconseguit classificar-se en segona posició entre totes les agències d’Espanya.

 

La presentació del seu projecte, així com l’adaptació de l’agència a les noves exigències del mercat, el Convergent Màrqueting (nou concepte que engloba xarxes socials, Intel·ligència Artificial i continguts dirigits al mòbil) i l’estricte compliment d’una sèrie de directrius que són primordials en el procés de certificació, li ha valgut a SocialDuo aqueixa segona posició. Com ens deia Jordi de Gràcia “És una cosa tan lògica com que ens hem adaptat a les exigències del mercat. Fa temps que véiem que aqueixes noves tecnologies anaven a ser aliades o oponents i hem decidit estar de la seua part”. La presentació del projecte va ser a càrrec de Sergi Nebot i va ser molt ben valorada per un selecte jurat, compost per Samuel La Carta, Director de Negocis Digitals de Vueling Airlines; Marco Volpi, Account Manager en GARTNER; Matt Astarita, Cofundador de Spitche i MeltinLab i Roberto Calculli, CEO & President The Digital Box.

Digital Box, l’empresa italiana que desenvolupa la innovadora plataforma ADA, és la impulsora d’un projecte que ja ha sigut premiat per la consultora internacional Gartner. Marc Landi, president de l’empresa, el mític empresari que va ser president d’Apple ha mostrat el seu suport, des del principi a un projecte amb una impressionant projecció de futur. Democratitzar el màrqueting per a aquelles petites i mitjanes empreses que necessiten donar-se a conéixer en la xarxa com a concepte vital, perquè d’això depén la seua vida futura.

Jordi de Gràcia i Sergi Nebot, van rebre el guardó de mans de Marco Volpi en representació de la consultora Gartner. Actualment SocialDuo, en franca expansió, gestiona comptes de clients del Maestrat, Baix Ebre, Castelló, Barcelona, Sabadell o Menorca, entre altres.

Article anteriorCB Benicarló 76 vs 80 Ilerdauto Nissan Pardinyes
Article següentTot a punt per a la Fira de Videojocs GAMESIS