Inici BENICARLÓ LABORA presenta a Castelló els serveis que ofereix front a més...

LABORA presenta a Castelló els serveis que ofereix front a més de 40 empreses

142

    
• El 88% de les empreses que han utilitzat els serveis de LABORA estan satisfetes amb els seus resultats
• El personal tècnic de Labora ha explicat el procés perquè les empreses puguen buscar personal treballador

Més de 50 empreses de la província de Castelló han participat en la I Jornada de Serveis i Subvencions de LABORA per a Empreses. L’esdeveniment, que s’ha celebrat en el CEEI de Castelló de la Plana, ha servit perquè LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, explique els seus serveis i ajudes a les empreses.

Entre les conclusions que s’han extret en aquesta jornada, es troba que el 88% de les empreses que han utilitzat els serveis de LABORA es mostren satisfetes amb els resultats.
Així mateix, les empreses han valorat positivament el fet que el Servei Valencià d’Ocupació i Formació compte amb l’aplicació GVA Jobs, la més important base de dades totalment verificada, gratuïta i accessible des de qualsevol dispositiu.
La jornada s’ha realitzat en col·laboració amb la Confederació Empresarial Valenciana i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló, i presentava un enfocament tècnic i pràctic, amb l’objectiu d’exposar totes les ajudes que estan a la disposició del teixit productiu de la província.
El personal tècnic de Labora ha explicat el procés perquè les empreses puguen buscar personal a través de la base de dades de Labora. Cal recordar que la cerca de personal qualificat és un dels principals reptes als quals s’enfronten en l’actualitat les empreses de Castelló.

Així mateix, les empreses que han assistit han pogut conéixer les ajudes a la contractació de fins a 27.000 euros per persona que ofereix el servei públic d’ocupació, i es proporcionaran consells per a sol·licitar amb èxit aquestes subvencions, estalviant temps i recursos.
A més, s’ha abordat la importància de la formació dual i a mesura en les empreses, explicant com LABORA pot aportar-los personal tècnic, adaptat a les seues necessitats. A més, se’ls ha oferit la possibilitat d’acreditar la qualificació de la seua plantilla.

Article anteriorL’Ajuntament inicia una nova edició del programa Vinaròs Digitalitza’t Plus
Article següentDiabolus Teatre presenta “Music in a Bottle”