Inici BENICARLÓ La Universitat Popular de Benicarló obirà la matrícula per al nou curs...

La Universitat Popular de Benicarló obirà la matrícula per al nou curs del 10 al 20 d’octubre

155

El pròxim dimarts 10 d’octubre comença el període de matriculació per al curs 2023-2024 de la Universitat Popular (UP).  Enguany s’han recuperat Informàtica i Fotografia i s’amplia el curs de Pintura i Paisatge

La Universitat Popular (UP) està a punt d’obrir les portes d’un nou curs amb l’oferta formativa habitual. Del 10 al 20 d’octubre es podran formalitzar les matrícules a l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores, amb un ordre de matriculació que s’ha establert en funció dels cursos i la procedència dels alumnes.

L’oferta formativa inclou: Entrenament de la memòria, Dibuix i pintura, Restauració, Pintura i paisatge (introducció) i Pintura i paisatge (avançat). A més, també hi haurà Continguts socioculturals, Informàtica (que es recupera després d’uns anys sense impartir-se) i Fotografia artística, una de les noves propostes d’aquest curs.

Seguiran també Telefonia mòbil, Tall i confecció, Creació literària i Teatre. I pel que fa als idiomes, aquest curs s’ofereix Castellà, Valencià, Anglés bàsic i Anglés conversa.