Inici VINARÒS La regidoria de cultura presenta “Vinaròs Arts Escèniques”

La regidoria de cultura presenta “Vinaròs Arts Escèniques”

302

Arts Escèniques és la nova proposta amb cinc obres de gran profunditat que faran reflexionar als espectadors

La regidora de Cultura, Anna Fibla, acompanyada per la tècnica, Amparo Chaler, ha presentat aquest matí l’agenda teatral per als mesos d’octubre, novembre i desembre. Des del departament s’ha apostat per cinc obres de gran qualitat escènica, amb companyies reconegudes a tot l’Estat, per tal d’oferir uns espectacles únics i atractius per al públic.

Fibla ha destacat que “sobretot es tracta d’obres pensades per a fer reflexionar als espectadors, amb problemes que ens podem trobar en el nostre dia a dia, traslladats fins a l’escenari on els actors seran els encarregats de donar vida a totes les situacions”. En aquest sentit, afegia que el públic també formarà part de les obres i fins i tot podrà participar de forma activa en les decisions.

Pel que fa als horaris, Fibla ha assenyalat que enguany com a novetat totes les representacions es faran els diumenges a la tarde a l’Auditori Municipal i a més hi haurà un abonament especial per assistir a totes les obres. El preu individual és de 5€ per funció, mentre que amb el bo el preu per a les cinc obres serà de 20€.

La programació començarà el diumenge 20 d’octubre amb La Celestina de la companyia Bambalina Teatre Practicable, una adaptació de l’obra de Fernando de Rojas, on tan sols dues persones a l’escenari seran les encarregades de representar tots els personatges, amb una posada en escena dinàmica feta amb titelles. La següent obra serà per al 17 de novembre amb El Pacte de la companyia Bullanda Teatre, en aquest cas, una reunió entre tres partits polítics que es volen unir per desbancar a la força que sempre guanya les eleccions, una obra on l’espectador formarà part activa de les decisions que es prenen.

Per al 29 de novembre continuarà la programació amb L’Electe de la companyia Horta Teatre, una representació de també de caire polític on el protagonista reflexionarà entorn a les motivacions que l’han dut a ser president, moments abans de la investidura. Per últim, l’1 de desembre Celebraré mi muerte de la companyia Teatro del Barrio tancarà el cicle teatral, una obra que sobretot buscarà la reflexió de l’espectador davant d’un cas d’eutanàsia produït a Espanya i el públic també podrà forma part del judici final.

Tota la programació de Vinaròs Arts Escèniques la poden consultar al web de l’Ajuntament i també als llibrets que trobaran a l’oficina de turisme.