Inici BENICARLÓ La programació de Nadal recupera Benicarlàndia i l’arribada dels Reis d’Orient

La programació de Nadal recupera Benicarlàndia i l’arribada dels Reis d’Orient

58

També tornarà la tradicional Sant Silvestre i la Ruta pels Pessebres de la ciutat. Totes les activitats estaran supeditades a les directrius d’higiene i seguretat que marquen les autoritats sanitàries.

El Nadal a Benicarló recuperarà alguns dels actes més emblemàtics que, a causa de la pandèmia, es van haver de suspendre l’any passat. Així ho ha confirmat el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, que ha presentat avui la programació de Nadal i Reis, acompanyat del representant de la Comissió de Festes Enoc Altabás.

Manchón, que s’ha referit a la «brillant» encesa de l’enllumenat de Nadal del passat 3 de desembre, ha recordat que «res de tot això [en referència a la programació] seria possible sense la implicació de la Comissió de Festes, així com de la Coordinadora de Penyes, l’Associació Betlemística del Baix Maestrat i les entitats culturals i esportives de Benicarló que contribueixen a enriquir el programa».

Un programa que enguany recupera alguns dels pilars fonamentals del Nadal a Benicarló. D’una banda, Benicarlàndia, que es durà a terme del 27 al 30 de desembre a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu, amb tot d’activitats per als més joves de casa.

També es podrà tornar a fer la Ruta dels Pessebres (del 25 de desembre al 9 de gener, excepte els dies 31 de desembre i 5 de gener) i de nou es recupera el pessebre de l’Ajuntament, que es podrà visitar a la capella del Mucbe a partir del 19 de desembre.

Un altre dels actes més tradicionals que es recupera és la Sant Silvestre, la més antiga de la Comunitat Valenciana; i finalment, l’arribada dels Reis d’Orient, que tornarà a tindre el Port com a escenari central.

Paral·lelament, hi haurà la Pequerecollida solidària de la Penya PerquèSí, que celebrarà ja la vuitena edició; l’arribada del Pare Noel i la mare Àgatha, com sempre a càrrec de la Coordinadora de Penyes; i una intensa activitat musical a càrrec de la Coral Polifònica Benicarlanda, l’associació Fartabelitres, el Coro Gregoriano i l’Orquestra Clàssica de Benicarló, que, com cada any, tancarà la programació de Nadal amb el Concert de Reis.

El regidor ha insistit en què «hem preparat aquesta programació amb tota la il·lusió, però som conscients de què la situació sanitària ens pot condicionar els actes». «És per això —ha afegit— que demanem a tota la ciutadania el compliment de les mesures i la màxima prevenció».

Article anterior703 aulas afectadas por Covid-19: alerta de la Plataforma Libre Elección Educativa C. Valenciana
Article següentMi Arquitecto C.B. Benicarló se reencuentra con la victoria en un ajustado encuentro ante El Ventero