Inici VINARÒS La Policia Local de Vinaròs celebra el dia del seu patró

La Policia Local de Vinaròs celebra el dia del seu patró

90

La Policia Local de Vinaròs celebra el dia del seu patró

Dimecres matí s’ha celebrat una missa en honor als agents i tot seguit s’ha passat revista del cos davant de l’ajuntament

Dimecres matí l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, amb el primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella i el cap de la Policia Local, Juanma Domènech, ha passat revista del cos de seguretat, amb motiu de la celebració del dia del patró, Sant Miquel. Cal destacar que en total es disposa de 49 agents, a més de dos gossos ensinistrats per a la detecció de substàncies estupefaents.

L’acte s’ha realitzat després de la tradicional missa que s’ha celebrat a l’església arxiprestal, on cal destacar que també han assistit representants de la Guàrdia Civil. D’altra banda, des de l’Ajuntament s’ha fet un reconeixement a tots els agents que han realitzat actuacions destacades per a la resolució de delictes o fins i tot gràcies a la seua intervenció han salvat una vida.

L’alcalde Alsina ha destacat la importància de la Policia Local i agraïa als agents “la gran tasca que realitzeu al municipi, d’una banda per a garantir la seguretat de tota la ciutadania, i d’altra banda, com a mediadors per a la resolució de conflictes”. Segons comentava durant l’estiu s’ha reforçat el cos amb la incorporació de nou agents per tal de garantir un servei òptim a la ciutadania.

Per la seua banda, el regidor Albella comentava que “els agents són el primer contacte amb la ciutadania, per tant és fonamental oferir una atenció propera per a resoldre dubtes i sobretot afavorir la resolució de conflictes de forma pacífica”. Així mateix, també agraïa la tasca dels agents, en especial en els darrers dos anys perquè han hagut de realitzar un esforç extra per garantir el compliment de les normes sanitàries establertes per la Generalitat Valenciana.