Inici VINARÒS La Policia Local de Vinaròs celebra el dia del patró, Sant Miquel

La Policia Local de Vinaròs celebra el dia del patró, Sant Miquel

88

L’acte ha servit per a condecorar al cap de la Policia Local, Juanma Domènech, amb la Creu Blanca en reconeixement a 25 anys de servei

Aquest matí l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, amb el cap de la Policia Local, Juanma Domènech, ha passat revista del cos de seguretat, amb motiu de la celebració del dia del patró, Sant Miquel. Cal destacar que en total es disposa de 46 agents, a més de dos gossos ensinistrats per a la detecció de substàncies estupefaents.

L’acte s’ha realitzat després de la tradicional missa que s’ha celebrat a l’església arxiprestal, on cal destacar que també han assistit representants de la Guàrdia Civil. D’altra banda, des de l’Ajuntament s’ha fet un reconeixement a tots els agents que han realitzat actuacions destacades per a la resolució de delictes o fins i tot gràcies a la seua intervenció han salvat una vida. En aquest cas, s’ha fet especial menció de la unitat canina per la seua important tasca en la detecció d’estupefaents, que en els dos últims anys, ha suposat un increment del 400% de les denuncies per tinença i consum de drogues, passant de les 54 registrades al 2019 a les 228 del 2021.

L’alcalde Alsina ha destacat la importància de la Policia Local i agraïa als agents “la gran tasca que realitzeu al municipi, d’una banda per a garantir la seguretat de tota la ciutadania, i d’altra banda, com a mediadors per a la resolució de conflictes”. Així mateix l’alcalde també remarcava la important feina dels agents davant de situacions d’emergència produïdes per fenòmens naturals i per la tasca de vigilància que realitzen al camp, en coordinació amb la Guàrdia Civil, per evitar robatoris.

La celebració de Sant Miquel també ha servit per a distingir a Domènech amb la Creu Blanca en reconeixement a 25 anys de servei, que sobretot han destacat per la seua gran implicació amb el cos i per la gran feina realitzada per garantir el benestar de tots els agents.

Homenatge a la família de Constantin Nichita

També s’ha fet un emotiu homenatge a Nichita, una persona molt vinculada a la localitat que sempre va col·laborar en tasques de seguretat de l’oci nocturn amb la Policia Local oferint tota l’ajuda possible als agents.

 

Article anteriorL’Ajuntament de Peníscola, en col·laboració amb Cocemfe, crearà el Consell per a l’Accessibilitat 
Article següentEs presenta el Festival Gastronòmic de Benicarló amb la presència de Francesc Colomer