Inici PEÑÍSCOLA La Policia Local de Peníscola celebra el seu patró amb homenatge als...

La Policia Local de Peníscola celebra el seu patró amb homenatge als bombers que van intervindre en l’enderroc

167

La Policia Local de Peníscola ha celebrat dimecres la festivitat del seu patró amb un homenatge als bombers que van intervindre en l’enderroc

La Policia Local de Peníscola ha celebrat aquest dimecres 29 la festivitat del seu patró, San Miguel Arcàngel, amb una missa en l’ermitori de la Patrona de la ciutat, la Verge de l’Ermitana.
Els agents del cos local de policia que han participat de la celebració, han format en la plaça d’accés al ermitori per a la salutació oficial que ha protagonitzat l’alcalde, Andrés Martínez, i el Cap de la Policia Local, Antonio Morejón, prèviament a l’ofici religiós.
Durant l’acte s’ha retut homenatge al col·lectiu de bombers que va treballar incansablement en les tasques de rescat després de l’enderroc de l’edifici succeït aquest estiu en la localitat. En representació del col·lectiu, s’ha fet lliurament al Parc de Bombers del Baix Maestrat d’una placa commemorativa en agraïment pel servei prestat a la població i la seua col·laboració amb la Policia Local.


L’alcalde ha destacat la important tasca dels agents i agraït la seua implicació en el seu treball, així com al col·lectiu de bombers, en un any més que difícil.