Inici PREMSA VALENCIANA La platja Fora del Forat torna a estar oberta al bany

La platja Fora del Forat torna a estar oberta al bany

678

Aixií ho afirma l’ajuntament de Vinaròs, en una nota de premsa que reproduïm:

Els darrers anàlisis realitzats per la Direcció General de l’Aigua de la Generalitat Valenciana certifiquen una qualitat excel·lent de les aigües i per tant són aptes per al bany

La platja Fora del Forat ha tornat a obrir al bany aquest matí després de l’episodi puntual d’elevada presència de paràmetres microbiològics que es va detectar el passat dilluns. Seguint protocol establert per la Direcció General de l’Aigua la platja es va tancar com a mesura preventiva fins a realitzar noves analítiques.

Ahir mateix es van prendre noves mostres i aquest matí s’han publicat els resultats, certificant que l’aigua de Fora del Forat té unes qualitats ambientals excel·lents i per tant és apta per al bany. Davant d’aquestes informacions, el servei de socorrisme han retirat les banderes roges i els primers banyistes ja han pogut gaudir de la platja, que recordem per primera vegada ha estat distingida amb al Bandera Blava, gràcies a la seva bona qualitat i al serveis que ofereix.

L’alcalde en funcions de Vinaròs, Guillem Alsina, ha destacat que “a primera hora del matí hem parlat amb la Direcció General de l’Aigua i després de comprovar els bons resultats la platja s’ha tornat a obrir a les 10:00h, moment en què el servei socorrisme comença la jornada”. D’altra banda, Alsina ha afegit que “des de l’Ajuntament hem estat tranquils perquè seguim tots els protocols i procediments per a garantir unes platges d’excel·lent qualitat, i només ha sigut un episodi puntual, que de ben segur no es tornarà a repetir”.

Pel que fa a la resta de les platges i cales les aigües també presenten uns resultats òptims, que certifiquen la bona qualitat ambiental del litoral vinarossenc, que li ha valgut per aconseguir un any més les banderes Qualitur que cada any atorga l’Agència Valenciana de Turisme.

Article anterior(Previa) Entrevista a Ximo Bueno
Article següentNou homenatge a Santos en Benicarló