Inici VINARÒS La nova web de Turisme de Vinaròs es presenta a FITUR 2020

La nova web de Turisme de Vinaròs es presenta a FITUR 2020

236

Es tracta d’un espai renovat molt més atractiu per als usuaris amb tota la informació dels principals atractius de la localitat, acompanyat amb un gran arxiu d’imatges

Aquest matí ha començat a Madrid la Fira Internacional de Turisme, Fitur, amb la participació de Vinaròs. Recordem que es tracta de la mostra turística més important de l’Estat amb la participació de centenars de destinacions i l’assistència de milers de persones, entre professionals del sector i públic en general.

La delegació vinarossenca s’ha traslladat fins a Madrid amb el primer tinent alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic Marc Albella, acompanyat pel tècnic de Turisme Gabi Quesada. Al llarg de la jornada han mantingut diverses reunions amb professionals interessats en conèixer tots els atractius que pot oferir Vinaròs. Gastronomia, patrimoni històric, experiències de pescaturisme o rutes per conèixer millor la història de la ciutat són només algunes de les moltes opcions que ofereix la localitat.

L’acte més important d’aquesta primera jornada ha sigut la presentació exclusiva per als professionals del sector de la nova pàgina web de Turisme Vinaròs, que serà accessible en els propers dies. El regidor Albella ha destacat que “es tracta d’un espai renovat molt més accessible per als usuaris, intuïtiu i sobretot molt més visual, a més de ser adaptada als diferents dispositius mòbils”. D’altra banda, el regidor assenyalava que també s’ha editat una nova guia en format paper, amb la nova imatge de Turisme Vinaròs, que ja es pot trobar a la Tourist Info.

Article anteriorLa festa de la Carxofa a les màquines de billets de Rodalies
Article següentMorella blanca – la calma després la tempesta