Inici VINARÒS La nova Residència Vinaròs farà jornades de portes obertes

La nova Residència Vinaròs farà jornades de portes obertes

152

Les visites s’organitzaran en grups reduïts de 15 persones els dies 12 i 14 de maig per la vesprada i els dies 13 i 15 de maig pel matí

La nova Residència Vinaròs, ubicada al sobre del Centre de Dia Municipal, oferirà aquesta setmana jornades de portes obertes perquè els veïns de la ciutat i també de la resta de la comarca puguen conéixer de primera mà les instal·lacions.

Les jornades de portes obertes es faran els dies 12, 13, 14 i 15 de maig amb grups reduïts de 15 persones i amb el compliment estricte de totes les normes sanitàries. Els veïns interessats en assistir cal que realitzen una inscripció prèvia a través de la pàgina www.lonada.com/centres/vinaros o al telèfon 964 827 922.

L’empresa L’Onada és l’encarregada de gestionar el nou espai assistencial amb un total de 5.400 metres quadrats, amb capacitat per a 145 places, de les quals 85 seran públiques, distribuïdes entre 54 habitacions dobles i 37 simples. D’altra banda, també s’han habilitat zones compartides, terrasses, gimnàs i molts més serveis per tal de garantir una estada de qualitat als usuaris. La directora de L’Onada, Cinta Pascual, ha destacat que s’ha treballat per crear una residència equipada amb totes les comoditats i últimes tecnologies assistencials,  al mateix temps que resulte acollidora.

Per la seua banda, l’alcalde, Guillem Alsina, ha assenyalat que “la nova Residència Vinaròs és el resultat de la feina conjunta de les diferents administracions i governs municipals, que des de l’inici del projecte han donat continuïtat perquè aquest nou espai assistencial puga ser una realitat a Vinaròs”. Així mateix afegia, que la residència serà un important avenç en la qualitat assistencial de Vinaròs i la comarca.

Article anteriorPeníscola avança en el seu Pla Municipal d’Infància i Adolescència
Article següentTurisme elabora una nova guia que situa Benicarló com un balcó obert al Mediterrani