Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT La Generalitat reforçarà ela línia de bus Vinaròs-Benicarló-Peníscola

La Generalitat reforçarà ela línia de bus Vinaròs-Benicarló-Peníscola

321

L’objectiu és garantir un servei de qualitat durant els mesos de l’estiu, quan la població creix de forma exponencial amb l’arribada dels turistes

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat incrementarà les freqüències de bus a la línia de Vinaròs-Benicarló-Peníscola a partir del 20 de juny. Cal destacar que fins ara ha ampliat el número d’autobusos els dilluns, dimecres i dijous, i partir del 20 de juny, es posaran en marxa els reforços de l’estiu, que es podran incrementar en funció de la demanda.

Recordem que el passat 15 de novembre la Generalitat va posar en marxa el nou servei de bus entre Vinaròs, Benicarló i Peníscola per atendre les necessitats de la ciutadania, amb la renovació de la flota de vehicles i l’increment de les freqüències com millores més destacades. Segons indica la mateixa Generalitat unes 64.000 persones usen el servei de forma regular, mentre que a l’estiu augmenta fins a les més de 150.000, per tant es fa necessari ampliar les freqüències.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que la nova línia de bus Vinaròs-Benicarló-Peníscola ha suposat una important millora del transport a la comarca, amb una freqüència regular de 30 minuts, que a l’estiu passarà als 15, gràcies al reforç de la Generalitat. En aquest sentit, comentava que aquesta millora s’afegeix a la instal·lació de pantalles a les parades per indicar als usuaris el temps d’espera.

Alsina ha agraït l’esforç del Govern Autonòmic per garantir una presentació de qualitat per a les desenes de persones que cada dia utilitzen l’autobús, al mateix temps que suposa també fomentar la mobilitat sostenible.