Inici BENICARLÓ La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del...

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme de Benicarló

598

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l’execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s’encarregarà de la construcció.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat es farà càrrec de la construcció de la rotonda que s’ubicarà a la intersecció de la 340a amb la Ratlla del Terme. «Així m’ho ha confirmat el subdirector general de Mobilitat, Josep Llin, que s’ha compromés a redactar el projecte bàsic que concretarà la ubicació exacta de la rotonda i determinarà els terrenys que s’ocuparan».

En funció d’aquest projecte bàsic, l’Ajuntament haurà de realitzar les expropiacions necessàries per tal de posar els terrenys a disposició de la Conselleria, que serà l’encarregada de construir la rotonda.

«És una magnífica notícia —ha declarat l’alcaldessa— que suposa un pas endavant molt important per a donar sortida de forma permanent als problemes de tràfic que tenim a la zona». L’alcaldessa ha valorat de forma molt positiva la predisposició de la Subdirecció General de Mobilitat per donar solució a un problema que fa anys que està pendent de resoldre.

La iniciativa de construir la rotonda va sorgir dels contactes mantinguts entre l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, el passat mes de juliol, quan van expressar la necessitat regular el tràfic i millorar la seguretat en un dels accessos més concorreguts per a accedir a la zona sud de Benicarló i nord de Peníscola.

«Aquest és un encreuament perillós que diàriament suporta molt de tràfic —ha recordat l’alcaldessa— i la rotonda millorarà notablement la seguretat».

Article anteriorActualització Coronavirus: disminueix l’augment d’infectants al dep. de salut de Vinaròs i tornen a haver-hi a Morella
Article següentVinaròs executa les feines de neteja i desbrossament de barrancs