Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT La Diputació de Castelló, aliada de la recuperació de l’activitat festiva en...

La Diputació de Castelló, aliada de la recuperació de l’activitat festiva en la província

182

La Diputació de Castelló donarà suport a la recuperació de l’activitat festiva a la província amb una línia d’ajudes de 30 mil euros per a les festes catalogades d’interés turístic. Les ajudes, resoltes recentment pel Patronat de Turisme, beneficiaran a 13 municipis que han decidit tornar a programar actes lúdics i festius al llarg d’aquest 2021. En elles es contempla la subvenció de fins el 50 per cent de la promoció i foment de les festivitats.

La diputada de Turisme, Virginia Martí, ha explicat que «des de la Diputació volem ser aliats del renaixement festiu de les nostres comarques després d’un any en blanc». Martí s’ha posicionat així a favor de la recuperació del calendari festiu tradicional, dintre de la normativa de prevenció de la Covid, «perquè poc a poc hem de recobrar la normalitat passada i la quotidianitat». La responsable del Patronat de Turisme veu també en la recuperació del teixit festiu «una oportunitat per al creixement», ja que acabarà revertint en una major riquesa i dinamització econòmica per als nostres municipis».

Les 13 festes subvencionades són la Fira d’Atzeneta, les Falles de Borriana, la Fira de Sant Andreu de Cabanes, l’‘Entrà’ de Bous de Càlig, la Santantonà de Forcall, les festes de Sant Sebastià de la Vilavella, la Fira de Nules, les festes patronals de Peníscola, les festes patronals de Segorbe, les festes del Crist de Torás, la Fira Romana de Traiguera, la Nit de la Xulla de Vila-real i el Carnaval de Vinaròs.

Article anteriorCàlig sense nous casos COVID després de les Festes Patronals
Article següentBenicarló consolida un model de festes basat en el talent local